TEDxSilver Oaks event is independently organized under license from TED
Schedule

TEDxYOUTH Schedule

Schedule for TEDxsilveroaksschool

Session I

Time

Program

Duration

18:00- 18:20

Introduction and TEDTalks

20 min

18:20- 18:35

V. V Prasad

15min

18:35- 18:50

SushanaVittaldev

15min

BREAK (20min)

 

 

Session II

Time

Program

Duration

19:10- 19:20

NiharParulekar

10 min

19:20- 19:35

Ramya Ravi

15min

19:35- 19:50

Sharat Chandra

15min

BREAK (20min)

 

 

 

 

Session III

Time

Program

Duration

20:10- 20:25

Kate Shalvoy

15 min

20:25- 20:35

WgCmdBhushan

10min

20:35- 20:50

TejesviVeerepalli

15min

20:50- 21:05

V. Raghunathan

15min

21:05- 21:10

Vote of Thanks

5min

TEDx Silver Oaks school event is independently organized under license from TED Follow TEDx Silver Oaks